Over ons

   O
   Over ons

   Geachte heer/mevrouw,

   Welkom bij Floreat Hoveniers. Mijn naam is Jesse Kliek, ik ben de eigenaar en het vaste aanspreekpunt van dit hoveniersbedrijf. Bekijkt u gerust de ruime aanbieding van actie`s en werkzaamheden op mijn site. Misschien kunt u gaandeweg meteen wat ideeën opdoen. Veel plezier en graag tot ziens!

   Plan en prijs:

   Iedere klant is anders en geen enkele tuin is hetzelfde. Om uw wensen zo goed mogelijk te kunnen opnemen komen wij graag bij u langs om uw tuin te bekijken, kennis te maken en een plan en prijs op maat op te stellen. Na ons bezoek ontvangt u zo spoedig mogelijk de offerte op uw e-mail.

   Beste Prijs/kwaliteitverhouding:

   Voor ons is het een sport om de kosten zo laag mogelijk te houden, maar uw tuin toch de uitstraling te geven die u wilt. Dit doen wij door u kwalitatief goede materialen aan te bieden voor de scherpste prijzen. Dit kunnen wij doen door goed contact met onze vaste leveranciers.

   Bedrijfsfilosofie:

   Communicatie is het sleutelwoord. Wij zijn van mening dat een goede communicatie de helft van het werk is. Zolang het contact tussen klant en uitvoerder goed is kunnen al uw wensen nauwkeurig uitgevoerd worden en komt niemand voor verrassingen te staan.Tijdens een klus kan het voorkomen dat u toch veranderingen in het plan wilt aanbregen. Doormiddel van een overleg is dit altijd mogelijk.

   Samenwerkingsverband:

   Omdat onze visie m.b.t. kwaliteit, service en dienstverlening naadloos aansluit op de filosofie van Hatezet Huis & tuin zijn wij een succesvol samenwerkingsverband aangegaan. Verder werken wij met een aantal vaste en vakbekwamen zzp`ers. Dit maakt ons een sterk en op elkaar ingewerkt team en heeft u nooit vreemde gezichten in uw tuin!

   Wat maakt Floreat hoveniers anders?:

   Aangezien wij erg breed zijn in onze werkzaamheden zowel in als om het huis kunnen wij u gemakkelijk een totaal pakket aanbieden. Dit proberen wij omdat wij merken dat de meeste mensen zoveel mogelijk contact willen hebben met dezelfde persoon en een vast aanspreek punt hebben. Ook is onze service groot en zorgen wij dat het ook echt leuk is om uw tuin de laten aanleggen/ onderhouden. De afgelopen tijd hebben wij dan ook erg veel goede reclame kunnen maken doormiddel van mond tot mond. Dit blijven wij voortzetten, de kwaliteit blijft hoog en blijven wij waarnodig verbeteren. En los van de bovengenoemde aspecten, tuinen zijn onze passie en geen verplichting.

   Op de volgende pagina vind u al onze diensten en actie`s. Kijkt u gerust even verder.
   Met vriendelijke groet,
   Jesse Kliek
   Floreat hoveniers

  Floreat Hoveniers • Knotwilgenstraat 68 • 2871RC Schoonhoven • 06-22950943