Sociaal ondernemen, voor u!

Heeft u een lichamelijke beperking en een minimum inkomen? Dan is deze actie voor u bedoeld!

Wij zijn van mening dat iedereen mag genieten van een mooie tuin. Wij bieden daarom  onze professionele hulp aan om dit te kunnen verwezenlijken. Met de " Heitje voor een Karweitje Tuinactie" willen wij de drempel verlagen voor mensen die hulpbehoevend zijn en niet de financiĆ«le middelen hebben om voor het volle bedrag een vakman in te schakelen. De zorg in Nederland wordt steeds slechter en duurder, veel mensen zijn hier de dupe van. 

De zorg kunnen wij niet veranderen, maar wij willen ons steentje bij dragen aan de leefbaarheid van uw directe omgeving en u een nette tuin aan  bieden voor een vriendelijke prijs.

Momenteel voeren wij deze actie uit voor de helft van ons normale uurtarief en aan voorrijkosten doen wij niet! Dit wordt gedekt door een lekker bakje koffie en een gezellig gesprek.

Werkt u nog graag zelf in de tuin, maar lukt het niet meer alleen? Wij ondersteunen u hierbij graag.

Het is de bedoeling om een vaste prijs voor deze actie te gaan vaststellen, maar dan moet er voldoende animo zijn.Dus hoe meer mensen, in de zelfde omgeving, zich inschrijven, des te goedkoper kunnen wij deze dienst aan gaan bieden.

Wij roepen u dan ook op om in uw naaste omgeving veel bekendheid te geven aan de "Heitje voor Karweitje Tuinactie"

Mocht u geinteresseerd zijn , neemt u dan telefonisch of over de mail contact met ons op voor een afspraak en/of meer informatie.

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en de opdracht te bekijken. Graag tot ziens!

Floreat hoveniers tot uw dienst!