Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Ik ben zeer tevreden over Jesse en zijn medewerkers.

Zij hebben mijn tuin betegeld en precies zo gemaakt zoals ik het wilde. Ze werken snel, overleggen alles en zijn betrouwbaar. Ook goed contact. Jesse is heel vriendelijk en klantgericht. Ben helemaal blij met onze nieuwe tuin. Dus twijfel niet en ga gerust met ze in zee.

E.Huisman, Ridderkerk.

Afgelopen maand heeft Jesse mijn tuin compleet gerenoveerd.

Oude struiken weggehaald, verder alles flink en deskundig gesnoeid, nieuwe grond aangebracht. Ook werd een nieuw hek geplaatst. Hij werkt vlot door en wat voor mij waardevol was: Hij geeft je ook goede tips over de verbetering van je tuin. Doordat hij vakkundig is, is hij niet te duur voor het werk wat hij levert. Ook komt hij zijn afspraken na, een prettig iemand om mee samen te werken.

Mevr. Susser, Nieuwegein

Ik ben heel tevreden over Floreat Hoveniers.

erst hebben zij mijn tuin leeggehaald. De benodigde container en drijfbare pontons ( mijn tuin grenst aan het water) heeft Jesse geregeld. Geen omkijken naar. Vervolgens heeft hij twee terrassen aangelegd en een klinkerpaadje tussen de beide terrassen. Ook de beplanting heeft hij verzorgd. Er waren nogal wat onverwachte obstakels, maar voor alles had Jesse een oplossing. Verder heeft hij zich keurig aan alle afspraken gehouden. S`ochtends steeds stipt op tijd.

Floreat hoveniers: Van harte aanbevolen!!

Annet Dragt, Schoonhoven

Floreat heeft de bestrating van onze tuin gedaan.

-Ze komen altijd optijd ( als het later word, belt hij altijd even op)

-Houdt zich aan de afspraken.

-Alles gaat in goed overleg.

-Goede prijs/kwaliteitverhouding.

-Flexibel, als je het toch even anders wil, past hij het moeiteloos aan.

- Correct en beleefd

Echt een aanrader!

Piet en Inge Brittijn, Ijselstein

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Floreat hoveniers en met het uiteindelijke resultaat.

Het Creatieve en flexibele meedenken van deze mannen heeft ervoor gezorgd dat we onze droomtuin hebben kunnen realiseren. Ze hebben echt verstand van zaken en gaan tot het uiterste om ons als klant tevreden te stellen. Dank.

Ruben hofstee, Utrecht.